PDA

Просмотр полной версии : Eublaberus posticus or Blaptica dubia... or both species

Oecophyl_Smaragdin
09.03.2013, 14:05
Доброго дня, шановні товариші. Маю несамовите бажання придбати для розведення із метою використання у якості харчових об'єктів цих тарганів. Цікавлять обидва види, бажано здорові тварини без паразитів!* У кого є пропозиції - пишіть мені або в тему, або у особистий кабінет, поспілкуємося, обговоримо деталі.

Чому без паразитів: купив нещодавно 30 мармурових тарганів на одному дуже відомому сайті, хотів поповнити свою колонію "свіжою" кров'ю... На свою голову, млять! Не помістив їх у карантин (віддаю належне своєму ідіотизму) і вже через 2 доби почав спостерігати появу... ос! Їздці виводилися із німф тарганів і повзали під кришкою теру, я їх звісно, вигнав, але хто зна скільки іще тарганів були ними заражені... Тож попрошу продавців не продавати мені заражених тарганів, будьте людьми.

Odessa1_3
09.03.2013, 16:48
З.ы по теме у нас в продажу поступят вот такие тараканы periplaneta americana . Я в тараканах не очень разбираюсь в плане коллекционых видов или различных других семейств под развод для корма . Так что прошу не ругаться за столько буков )

Oecophyl_Smaragdin
09.03.2013, 19:32
Periplaneta americana - це пошесть, більший втричі від прусака, в 10 разів нахабніший і в 20 разів зажерливіший. Якщо втече (не дай небо) - ппц повний, вони плодяться зі швидкістю сарани! Я не хочу таких тварюк собі, вони мерзенні((( До того ж лазять по усім поверхнях)))

IrakeZZZ
10.03.2013, 00:03
нашел на днях B.dubia в Запорожье.
от 100шт по 2,5грн
093 836 девять восемь 04 Андрей

созвонитесь,если интересно ; )

Oecophyl_Smaragdin
10.03.2013, 00:24
Дякую, звякну, тепер би іще Евблаберусів знайти)))

TaBU
10.03.2013, 17:43
Oecophyl_Smaragdin, Eublaberus posticus на аквафоруме продают. Ссылка в ЛС.

Oecophyl_Smaragdin
10.03.2013, 20:38
Дякую! Доведеться реєструватися на аквафорумі, а я цього так не хочу(((

Esox
25.04.2013, 15:54
Могу продать Eublaberus sp. Pantanal, мало у кого есть. Постикусы пока закончились.

Oecophyl_Smaragdin
25.04.2013, 18:01
Могу продать Eublaberus sp. Pantanal, мало у кого есть. Постикусы пока закончились.

Ілля, скільки просите за своїх Пантаналів, скажіть, будьласка?

Esox
25.04.2013, 22:59
4 грн за штуку. Только попрошу впредь без национализма.

Oecophyl_Smaragdin
25.04.2013, 23:14
Только попрошу впредь без национализма.

Поясніть, будьласка, що Ви мали на увазі, написавши це?

Esox
26.04.2013, 01:11
То что я Вам тут пишу по-русски, а вы - на щірій українській мові відповідаєте та ще й називаєте мене Іллєю, що мені остогидло. Я думаю, что для подавляющего большинства форумчан русский язык и понятнее, и привычнее. Вот если б Вы им плохо владели, тогда б я проявил понимание. Но ведь нет же.

Esox, Вам выставлено предупреждение за неуважительное отношение к пользователям.

Oecophyl_Smaragdin
26.04.2013, 01:56
Моя особиста справа якою я мовою спілкуюся з форумчанами і якщо Ви не Ілля - пробачте, невірно зрозумів слова Макса. Я впевнений що більшість користувачів проекту розуміють мене, якщо ні - я можу перекласти написане мною на російську але у повсякденному житті я спілкуюся українською, маю на те права, закріплені Конституцією України. Якщо у Ваших очах спілкуватися рідною мовою - націоналізм то нам немає про що говорити, шановний. Я не терпітиму подібних заяв і звинувачень і винесу це питання на розсуд модераторів проекту.

Odessa1_3
26.04.2013, 02:51
оф топ а мне нравиться как автор по Украинскому отвечает ) Не вижу тут никакого национализма ) Хотя я из Одессы интернациональный город и все общаються на русском )

Aleshka
26.04.2013, 02:52
Пожалуйста, измените тон беседы. Пока не докатились до ст. 161 УК Украины и 282 УК РФ.

Ребята, нашли где зацепиться...